Arsip nJowo

07/24/2008

BOLU PANGGANG PISANG AMBON

Filed under: Uncategorized — d'Gareng @ 12:05 pm


Ingredients:
200 gr glepung terigu
15 gr susu bubuk
5 iji endog pitik
20 gr maizena
175 gr gulo putih
150 gr gedang ambon, dialuske disik
50 gr mertego, kocok disik nganti lumer.
kismis (krenten) sak cukupe

Directions:
* Endog pitik karo gulo dikopyok nganti mumbul lan kaku.
* Sak rampunge lebokke glepung trigune karo maizena, gedang ambon, lan mertegone, aduk alon2 nganggo sendok kayu.
* Yen wis campur roto lagi dilebokke ning citakan kue bolu.
* Panaske oven 180C , panggang bolu mau watoro 10 menit.
* Yen wis setengah mateng bukak sedelo, lagi dikek-i nduwure karo kismis / krenten. Lebokke maneh ning njerone oven.
* Panggang bolu mau nganti ke-soklat-an.
* Angkat lan sajekno.

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: